Tratamente

In prezent, o serie de metode diferite de tratament sunt disponibile pentru tratarea sau amelioararea transpiratiei excesive si hiperhidrozei.

Antiperspirantele

Antiperspirantele sunt cea mai comuna forma de tratament pentru persoanele care sufera de transpiratie excesiva. Acestea scad productia de transpiratie la nivelul glandelor sudoripare. Durata efectului depinde de eficacitatea si formula produsului.

Ionoforeza

Ionotoforesis este un proces in care un curent de ioni este administrat prin intermediul mainilor si picioarelor, cufundat intr-un castron cu apa. Efectul de transpiratie este redus, cel mai probabil cauzat de faptul ca glandele sudoripare devin infundate cu keratina in timpul tratamentului. Tratamentul trebuie sa fie repetat le intervale regulate.

Botox

Botox (toxina botulinica de tip A) blocheaza temporar semnalele chimice de la nervii care stimuleaza glandele sudoripare. Efectul dureaza in mod normal cateva luni.

Chirurgia

<>Indepartarea chirurgicala a glandelor sudoripare se efectueaza numai in cazuri foarte grave. Aceasta este, de obicei, efectuata in axile, dar se poate aplica si in cazul transpiratiei palmelor sau picioarelor.

Beauty Distribution