Transpirație excesiva și Hiperhidroza

Transpirația excesivă poate varia de la umiditate moderată până la severă, care pot rezulta în pete mari pe haine, picioare umede și urât mirositoare, palme transpirate.

Termenul este folosit atunci când transpirația excesivă sau experiențele de transpirație merg dincolo de ceea ce ar fi de așteptat, având în vedere mediul local și cantitatea efectivă de care are nevoie organismul pentru a reglementa temperatura.

Hiperhidroza este de obicei localizată la axile, palme, tălpi și față. O altă caracteristică este aceea că transpirația se reduce în timpul somnului.

Pentru persoanele care se confruntă cu transpirație excesivă, frica și jena de a fi descoperit pot fi de multe ori stresante. Întrebările de genul "miros urât?" sau "se vede?" sunt de asemenea un semn de incertitudine.

De asemenea, viața de zi cu zi, poate fi grav afectată, cu evitarea de a purta anumite tipuri de haine, necesitatea de a aplica un deodorant de mai multe ori pe zi, dușuri repetate de-a lungul zilei și de asemenea îngrijorarea că umezeala sau mirosul pot fi observate și de alții.

Stiați că?

Recunoscută pe plan internațional pentru clasificarea antiperspirantelor (FDA) prevede că, pentru ca un produs sa fie calificat drept "antiperspirant" acesta trebuie sa reducă transpirația cu 20%. În cazul în care un antiperspirant demonstrează o reducere cu 30%, acesta este clasificat ca fiind "extra eficient". Formula patentată de Perspirex reduce transpiratia cu 65% pentru cel puțin 72 de ore după fiecare aplicare. (teste efectuate de institutul Dr. Schrader International GmbH, Germania).

Beauty Distribution